let's pretend cuz it's that what everybody else is do '


Inte skrivit sen i söndags men har inte orkat.. Har nog bestämt för att blogga lite då och då när jag känner fört. Ibland kanske jag gör de varje dag och ibland inte. Det får jag se hur de blir.

Orkar inte rabbla upp vad jag har gjort varje dag heller så börjar från igår.
Eller måste bara berätta! I tisdags hade vi öppet på skolan, kom väl hem typ mellan 8 och halv 9. Bubbin skulle komma till mig men de tog ju ett tag ;o till slut kom han och då hade han köpt massa chips och godis och sånt o sen drar han fram en stor nalle :') så gulligt av han tkr jag! Tack bubbin <3

Men men. Igår vare skola, 8.20-11.20 HEHE Men ingen rolig skoldag, för de första så var jag AAAAS trött och för de andra så äre så jävla synd att människor måste bete sig annorlunda bland folk.. Eller alla gör väl inte de men en person gör de. Det stör mig så jävla mkt, fattar inte vrf? Trevlig mot dom, dryg och kommer med spydiga kommentarer mot mig? Åh orkar inte med sånt.
Alla tror jag mår prima igen. Men de gör jag inte? Då skulle jag väl aldrig fortf ta min medicin?
Känns som att vad jag än gör även om de är bra eller dåligt så får jag någon emot mig...
Och jag tänker inte be om ursäkt? För vad liksom? De enda jag gjorde var att säga åt dig att sluta dryga -.-

Och du, du vill inte ha mig i ditt liv längre. Visst, vad ska jag göra liksom? De enda jag gjorde där var att bry mig om dig. Men du tog de på ett annat sätt och vart arg ist. Orkar inte med de här.. Jag orkar inte krusa för någon som jag bryr mig om och sen bara får skit tillbaka av? Du måste ju veta på ngt sätt att jag har rätt eftersom du blir så jävla arg och måste försvara dig själv hela tiden. De är lustigt jag har alltid fått skit tillbaka när jag bryr mig om nån :s hm kanske bryr mig för mkt då, fast man egentligen inte kan bry sig för mkt? Kanske är för snäll som alla mina nära säger? Aja vene, orkar inte heller. Men du ska veta att jag tkr inte de är kul om vi förlorar våran vänskap helt och hållet nu pga en sak DU måste göra.
Vintern var våran, trodde vi skulle få en sommar ihop också.. Att de skulle bli våran sommar. Men så äre.

FÖRLÅT ALLA FÖR ATT JAG BRYR MIG FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR MKT.??

Och om de är som jag tror med en annan sak så kmr jag bryta ihop totalt. Orkar inte med de en gång till. Snälla nån gör så att de inte är så! :(

Bye
/ A~

Äckel söndag


Hej äckel söndag. Eftersom de är söndag så innebär de att de är måndag imorrn och då ska vi tillbaka till skolan, blääääääääää :( vill fortsätta praktisera på färska fisken.. men men
Idag kmr Bubbin hem, eller aa ikväll kmr han. De ska bli mys och skönt att ha han hemma igen. Han sa att han hade vunnit ngt på tivolit till mig, undra vad de kan vara (a) haha

Ska snart äta frukost och sen göra mig ordning. Får hoppas på att Lottis älsk kmr hit och leker med mig idag :)

Förresten. Synd att folk kan förändras så mkt (till ett dåligt sätt) att dom kan bli en helt annan människa och skita fullständigt i sin riktiga vänner som bryr sig för att den är en av deras bästa vän? Och skita i allt annat med för den delen. Jag förstår inte..
Du ska veta att jag kmr alltid vara tacksam för den tiden när du fanns för mig, 24/7 om jag så ville de. Du var den enda som brydde sig på riktigt då. Du hjälpte mig att klättra upp på stegen igen. Så de kmr jag alltid vara hur tacksam som helst för.
Men du hjälpte mig, vrf låter du inte mig hjälpa dig nu? Både jag och du vet att du kan hjälpa mig upp och jag kan hjälpa dig upp.. Men men hoppas du läser de här ialf. Kmr alltid älska dig som en bästa vän! Vad som än händer. Ska alltid finnas där, om du behöver mig vill säga. För du fanns där hela tiden.
Älskar dig vännen och du vet att jag bara vill ditt bästa.

Akon-Freedom lyssna
http://www.youtube.com/watch?v=Sorn-3DHTC8



Hej ångest


Jahopp sitter man här själv nu då och har inget att göra?
HEJ ångest säger jag bara också för den delen... Du försvinner från mig bara mer och mer, Bubbin saknar jag som ett as o han kmr inte föränns imorrn o Lotta ska va med Victor hela kvällen .. GAAAHHHH ge mig fest så kmr jag! ._.
blää på denna lördag kväll säger jag bara.

Och du mamma, sluta skylla på andra när du är arg på en person eller på nåt. Du har fel men du kan aldrig erkänna de, åh.

Aja ska laga nudel/kyckling wook till mamma och Stefan nu fast jag är sur som fan på dom?

Baba
/ A~

Lördag


Igår vart de party med Lotthispottis och Jossebosse :) Eller vi var först hos Josse sen drog hon till Becca och jag och Lotta drog till Linda där Soffa och Emma var.
Runt tolv tiden drog vi ner på stan och sen förbi Åhmans o tog oss varsin burgare som Soffa var snäll och lånade ut pengar till.
Sedan fick vi skjuts hem. Väl hemma var det ett cp-mongo som inte fattade vad vi menade när vi sa "sluta ringa" för han ringde typ hundra ggr och ville komma o prata med Lotta o massa? xD HAHA stackars pöjk som inte kan släppa en tjej efter typ TRE år... Men till slut vart vi av med honom genom att ringa hundra ggr till han och inte säga ett enda ord, haha!

Vaknade typ vid tolv-tiden idag och så käkade vi lite frulle.
Nu har vi gjort oss iordning och ska snart gå ner på stan och äta en sån jävla feeeeeeeeeeeeeeet pizza ;) haha nämen pizza ska vi äta ialf, mums! Var länge sen för båda så (a)
Senare ska Lotta till Victor och då blir jag ensam så då ska jag gå hem till min SEX bebisar (maja är också en bebis) och gosa med dom. Och förresten, Maja fyller 1 år idag och har redan fått 5 bebisar, inte dåligt inte dåligt!
Men nu ska jag vänta på att Lotta har lockat färdigt håret sen ska vi dra.
Förresten så saknar jag min Bubbin :( men som tur är så kmr han ju hem imorrn :)


Älskar dig världens underbaraste bästa Lottapotta! <3<3<3<3

Pussa pussa!
/ A~

Babys :D


Bebisen har fått kattungar, 5 st :D
Är inte så pepp på att blogga dom här dagarna känns de som så de får bli mer när jag har orken med mig ;)
 
Ikväll blire partyparty med Lotta potta och Ronja (?) hoppas jag! :D

:DDDDDDDDDDDDDDD PÖSSSS
/ A~

Lotthis kmr hem Bubbin åker..


En mindre bra sak är att Bubbin åker iväg och jobbar på en marknad idag tills på söndag :(
Kmr sakna dig Bubbin!
Älskar dig <3333333333333


Love<3

/ A~

WIIIIIIIIIIIIIEEEE


HIHI, idag kmr Lotta hem :D vid klockan fem typ. Då ska jag åka till henne så ska jag sova där inatt :D så jävla gött att min pulla kmr hem nu!! Har längtat och väntat som ni säkert har märkt.

:DDDDDDDDDDDDDDDDD


Me and my babe! <333

/ A~

HEJ HEJ HEJ!


Idag är jag glad :D
Tror jag, jo de är jag! För idag var sista dagen på praktiken, inte för att jag är glad för de men skönt på ett sätt eftersom vi är lediga imorrn och på fredag :) Men kmr sakna personalen som jobbar där :/ Dom var grymt roliga att jobba med och schyssta som bara den var dom med! Tack för 4 bra veckor ialf. <3

Efter praktiken gick jag på dans föreställningen som Östra hade. Gick dit med Jonathan och Fregge sen satt Ronja och Liffan jämte mig med. Dom som dansade var grymt duktiga med!
 
Efter var de världens jävla regn och åskväder ute, usch fy och blääää :s
Åkte och hämtade min cykel på markör och nu sitter jag här o väntar på maten.. Pippi rymmer hem ifrån började nyss på tv4 film så ska se på den nu.

Hörs sen kanske.

/ A~

Haha!


Måste bara påpeka att jag har en för jävla bra låt (not) på hjärnan just nu men kmr inte ihåg vad den heter eller så :|
Man sjöng den när man var liten typ på lågstadiet eller nåt. Eller man gjorde kanske inte men jag gjorde när jag var så ung och stör mig att jag inte kmr på vad den heter.
De enda jag får fram är "dagarna dom går och går efter varandra, måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag"
Haha jaaaa inte för att jag tror att nån kmr fatta vilken jag menar och tycka att jag är lite smått efterbliven men är över trött och faktiskt lite smått efterbliven enligt mina vänner så aa.. Haha TYST anna HEHEHEH va inget.
HEJ och GOD NATT!
/ A~

Ps.
Langa en comment om ni vet vilken jag menar (a)

Dagarna dom går och går..


Hej kära läsare!
Inte för att de är så många kanske men whatever ;p
Igår vart en kort dag på praktiken. Kom hem till en sovande bubbin och väckte han, sen somnade jag ist (a)
Senare under dagen åkte vi med familjen till netto, rusta och lager 157 ;D Köpte mig ett par små söta skor, två par ballerinastrumpor och en schal (stavning?) på netto. Eller köpte och köpte, fick de av mamma :) tack mammi<3
 På rusta köpte jag en brun utan sol kräm, den är fan as bra, hade den förra sommaren och den var bra då så ;D
På lager fick jag en tunika av mamma som de står mother fucker på och sen vare nån gubbe på typ ;p sen köpte jag själv två par linnen med, men inga märkvärdiga :p Lägger in bilder på sakerna så fort jag har tagit kort på grejjerna.

När vi kom hem gjorde jag mig en sallad och sedan kollade vi på talang :) Klockan tio fick vi skjuts ner till Jonathan där vi sov.

Idaaag hade jag nog inte vaknat alls tänkte jag säga men aa hade vaknat sent ialf om inte Mikan ringde och väckte mig :o Så självklart försov jag mig -.- De sjuka är att jag hade ställt klockan på halv åtta men varken jag eller Jonathan hade hört de så nån av oss måste väl ha stängt av de i sömnen. Men Stefan var snäll och kom o hämtade mig så kom till coop runt halv tio typ. Skulle ha börjat halv nio, attans! Men men, alla har vi våra sega mornar (a)
Praktik dagen gick snabbt som vanligt. Mikan och jag drog hem till mig och satte igång med ett arbete som vi ska göra inom servering.
Gick ju faktiskt bra, även om vi kanske inte gick in för aaaaaallt för mkt som Gittan ville att vi skulle göra. HÖHÖ

Mikan drog och Jonathan kom.
På kvällen var åkte vi o glodde på speedway. Morfar och moster Lena var med också!
Västervik vann som ni säkert vet, wowowoowo ;D

När vi var på väg hem från speedwayen så ringde Mikan och sa att hon hade spytt flera ggr så hon skulle inte komma imorrn på sista dagen på praktiken :( buhuu.. dumma sjukdomar som finns när man minst vill ha dom! Eftersom jag vet att du läser min blogg så skriver jag en liten hälsning till dig Mikan :)
Hoppas du mår bättre snabbare än anat och att du kan komma en stund imorrn ialf. KRYA! Kärlek på dig KOMPIS!<333

På tal om annat. Nu är de bara imorrn kvar sen kmr Lotthis älsk hem :D awwiiiiie! fan vad gött de ska bli! Kmr nog komma lite glädjetårar med (': åhhh längtar!

Nu ska jag lägga mig på soffan eller i sängen och mysa med min bubbin och kolla på 2 ½ men och scrubs.



~*True colours are beautiful*~

Pöss på skinka!
/ A~

Fredag lördag söndag


Jahopp.. Inte haft tid/lust till att blogga dom senaste dagarna faktiskt så drf jag inte har uppdaterat nånting under helgen.
Men ialf drar lite kort om va som har hänt under helgen.
Fredag: Fick sluta praktiken rätt tidigt, skönt! Drog hem o tog en dusch o fixade till mig lite. Sen kom Jonathan och Fregge förbi så drog vi och festa och lirade lite brännboll med deras kompisar. Efter de drog vi på nån "fest" och var där ett tag. Men bubbin var så trött och hungrig (full) så vi gick och åt på corner och sen hem för att sova.

Lördag: Vaknade upp med min Bubbin jämte mig. Serverades kycklingkorv till frukost, som smakade typ aa inte kycklingkorv ialf..
Senare på dagen lockade jag mitt hår som tog typ en eviiiiiiiiighet.. Så som paus kom pappa och hämtade upp mig så fick jag övningsköra lite :) fan är riktigt duktig på att köra automatbilar! HAHA men de är ju inte så svårt, ska nog inte va så divig när jag ska köra växel bil. Kärringstopp lär de väl bli ett antal ggr. Aja.
Klockan sex plingade de på dörren och då kom bror Johan, Jonas, Tessa, Ingela och Harry.
De bjöds på god mat som mamma och Stefan hade lagat till. Sedan vid 8-tiden drog vi ut. Kom hem vid typ halv ett med en ännu igen FULL Jonathan -.-  Åhh han gjorde mig riktigt arg igår. Men de vet han nog med idag så här efter...

Söndag: Idag har de inte hänt så mkt. Vaknade upp brevid Bubbin igen. Och ovanligt nog han var vaken redan vid halv tio :o .. Låg och myste lite sen åt vi frukost och kollade på Robinsson och Talang.
Nu ska jag gå ut och lägga mig på altanen och sola lite!

PÖSS
/ A~

Torsdag, snart helg!


Så vare torsdag.
Praktik, mikan var sjuk så fick vara själv hela dagen ;<
Gjorde 2 fula cheesecake, en morotskaka och lite andra grejer. Var nog inte min dag idag. Först så jävlades de med massa saker och sen ville inte cheesecaken stelna, men till slut gjorde dom de. Men fan vad  trött jag var när jag kom hem!
När jag kom hem la jag mig på golvet för så trött var jag ;p

Under kvällen har jag och bubbin badat, mysmys<3
Sen inget mer typ.

Trött och ont i huvudet har jag :|


Sommar sommar sommar (8)
Åhhhh jag vill ha sommar nu!
Sola, bada, resa, tjäna pengar och sist men inte minst, MIN 18-års dag!! längtar ihjäl mig!
Fy fan vad kul jag ska ha då, och hoppas mina nära och kära kmr med på krogen (dom som kan) och röjjer gärnet med mig då! :D gaaaah GE MAH 29 juli :D:D:D:DD
De tråkiga är att de är typ 2månader och 15 dagar eller nåt kvar, men eftersom allt annat går snabbt så får man väl hoppas på att dom månaderna också går snabbt!

Aja nu har jag babblat lite om min längtan. Nu ska jag mysa ner mig med bubbin och glo på tv:n

Bild från i somras!                                                                            


PÖSS PÅRE!

/ A~

Ge mig helg!


Idag är de onsdag, då är de alltså tors imorrn och sen är de fredag! Jag längtar verkligen efter helg nu. Vet inte vrf, är ju inte tråkigt på praktiken eller så men ah.. Vill bara kunna sova uuuut!

Maja min katt är gravid och vi misstänker att hon alldeles strax ska föda :) åh längtar tills den/dom små söta kattungarna ploppar ut :D
Då ska jag ha en kattunge som bara ska vara min och sen ska jag ta med mig den när jag flyttar hem ifrån. Man märker också på henne att hon ska föda snart för hon verkar så orolig och så.
Bara allt går bra när hon ska föda!


Ialf , ikväll har jag, Jonathan, mamma, Stefan och Mackan kollat på filmen "Allt flyter".
De var mysigt och filmen är ju bra så :) Alltid kul och få skratta lite med familjen!

Men men nu ska jag ut o röka sen göra iordning mig för natten!

Natti natti
;*
/ A~

Onsdag, vidare till mammi!


Hej hallå!
Idag är de onsdag och som vanligt har jag haft praktik. Dagen gick som vanligt snabbt, mikan och jag gjorde dom gamla vanliga mackorna, laxlasagne, pizzor lite annat. Pizzorna vart grymt snygga! Men de var ju bara för att kompis och kompis har gjort dom ;)
Så mkt har de ju inte hänt under dagen än.

Har precis packat färdigt alla kläder och grejer nu så sitter och väntar på att Stefan ska komma o hämta alla 10000 väskor och påsar som de brukar bli.
Igår skrev jag inte så mkt mer, men hade inte humöret på min sida då.. När jag vaknade igår hade jag skit ont när jag kissade och sedan resten av dagen, tror jag kissade typ 50+ ggr, bara igår. Så vart ingen praktik för mig eftersom jag hade så ont och var tvungen o springa på toan hela tiden. Klockan kvart över två fick jag tid hos doktorn, och de var klart att de var urinverksinfektion -.- Fick pencilin och redan på kvällen gjorde de inte ont längre? sjukt vad vissa mediciner kan hjälpa ibland :) Men men ska ialf äta pencilinet fyra dagar till.

På tal om äta, en på praktiken som jobbar där har börjat med en diet som hon säger att man går ner 4-7 kg per vecka, så den ska jag börja med antingen imorrn eller på måndag! Men avslöjar inte vad de är för diet, för då lär väl hela v-viks tjejer gå på den dieten om en vecka xD
Men de ska bli kul o se om de funkar!

Nu ska jag bara lägga ner plattången sen ska jag cykla bort till min mammi ! :)
PÖSS!

/ A~


Jag är jag.


Jag är inte vem som helst, jag är jag och du ska ta mig för den jag är.
Trött på att ta emot skit hela tiden och sen ska jag förlåta de lika snabbt..
Om du inte är den du var förr, visa de då, jag vill inte ha de som förr och jag vill inte bli som förr.
Låter konstigt kanske, men så är de faktiskt. Har ju sina anledningar till vrf jag inte vill bli som förr heller så. Snälla ska du ha mig vid din sida så får du fan skärpa till dig! Jag orkar inte vara trasan mellan oss mer. De har jag varit tillräckligt.
Älskar dig och de skulle nog bli lika jobbigt utan dig igen men tror inte du vill vara utan mig som jag inte vill utan dig, så snälla kämpa lite mer nu då, som jag jämt har fått göra för oss så mkt. Så här tkr jag, så här känner jag, så här tänker jag, de här är jag.



/ A~

Skön&grön måndag!


Praktik klockan tio. Jag, Mikan och Pim jobbade på som fan ihop och vart klara med allt till klockan halv ett ;D inte dåligt de. Efter jag hade slutat drog jag hem till Emelie en stund och hängde där med Ronja, Ally och Emilie så klart.
Drog hem och käka sen övningskörde faktiskt! :D Första gången i hela mitt liv som jag satt framför ratten och körde helt själv! De gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig men kanske också berodde på att jag körde med pappas bil som de är automat i. Men kul vare ialf och de ska bli ett roligt men nog lite svårt äventyr att lära sig köra med växlar och allt. Men om alla andra kan lära sig köra så borde väl jag också lära mig de förr eller senare.

Nu är Bubbin här och han ligger o läser i min bok som jag har tänkt att börja läsa. PLUS att de är en tjejbok, men han är ju som han är så.. xd
Är trött som fan så skulle vara skönt o bara lägga sig i sängen o somna nu men vill ju gärna se på ballar av stål så kmr nog hålla mig vaken till efter de med.

Imorrn är de ju praktik igen, fast vid nio. Pim (som jobbar där) sa idag att de är bara o ta sallad o så om vi vill ha o äta till lunch ist för och åka hem. Haha säger hon nu men men bra de, och gott också. Finns ju inget godare än sallad där man får välja helt själv vad de ska vara i :D

Nu är det 10 dagar kvar, de låter inte mkt men sen om man tänker att de är hela den här veckan och nästan hela nästa vecka kvar så dör jag inombords 3 ggr. Vill att Lotthispottis ska komma hem nu, ialf att de ska vara den 21 maj nu!
:(

Och en sak. Jag tjatar och blir sur för att jag bryr mig om dig, för att jag älskar dig. (nämner inga namn!)

Nu blir de sängen och tv! PUSS
/ A~

Söndag 10/5= 11 dagar kvar.... :(


Vaknade vid tolv idag. Inte bakis eller nånting :o
Väntade som VANLIGT på att Jonathan skulle vakna.. Vi åt frukost som bestod av goda knäckebröd och juice. Tog ett mysbad och sedan fixade jag till mig. Drog hem till bubb där vi fick spagetti och köttfärssås! Gött!
Resten av kvällen har vi bara legat och kollat på massa bra på tv:n.

Igår förresten var jag åter igen hos Emelie fast med Ronja och Ally ist. Vi hade både kul och mysigt med lite dricka o så! :)
Runt tolv snåret drog jag ner till stan alldeles själv för att möta upp min man och hans man Fredrik. Mötte upp dom vid Åhmans så hade vi sällskap hem.
Väl hemma lagades de Chicken nuggets och pommes mitt i natta.
Sen somnade nog båda två snabbt och säkert.
De var den lördagen.

På tal om 11 dagar kvar.. de är 11 dagar kvar till min älskade kmr hem (Lotta). ELVA dagar är som en evighet för både mig och henne o vara borta från varanda. Vill ha torsdag den 21 maj NUUU!! :( Lotta potta päron pung satt på en pinne och bajsa i sin mun, kom hem nuuuuuuuuuu! Aja de är som vanligt bara att bita ihop.
ÄLSKAR DIG pulla, vi ses snart!
<3

En annan sak. Vad gör du? Vem är du? Vad sysslar du med? Och vem försöker du vara? Skulle vara kul och få tillbaka den människan du var för senast bara några månader sen. Fattar egentligen inte vad du håller på med.

God natt ialf! P&L
/ A~

A little bit blonder ;]


Har ju glömt att skriva att jag färgade håret lite blondare i tisdags ;p
Här kmr några bilder (:

1.                                                                                                         


2.                                                                                                       


Blev faktiskt nöjd, men blondare ska de bli :)!

Lördag <3


Hej
igår var en kväll med blandade känslor.
Jag, Ronja, Sara  och Emelie satt först hos Emelie och drack lite sen gick vi vidare till en annan fest där vi efter många om och men kom in, fast till utehuset iof x)
Senare gick jag med Patteplutt till Åhmans och checka läget där en stund. Sen fick man skjuts hem av nån random som tur var! Och nej jag åkte inte hem med vem som helst för Albin satt ju med i bilen också :p

När jag kom var ångesten framme igen.. Åh orkar inte med all skit längre fan, vill bara kunna må helt bra igen. Men de verkar inte gå i den här stan, den här familjen, den här människokretsen..
Men men.. de enda man kan göra är att hoppas på att allt blir bra igen. Och jag tänker inte ge upp för jag vet själv att jag är stark om jag bara vill!

Senare idag vet jag inte vad som händer än. Sugen på att festa igen men "no money no funny" :(
Ska va med Bubbin som planerat ialf.
Ronja är här just nu och gör mig sällskap med eftersom min man fortf ligger och sover.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen.
Hörs!

/ A~

:(


skit skit skit..
orkar inte med det här mer! fan ta tag i era problem någon gång. orkar inte vara den som ska se till att allt är bra för alla jämt och så att ingen blir ledsen hur jag än gör!
Jag önskar bara att allt vart bra för gott. Att dom dåliga perioderna aldrig mer kom tillbaka. Men dom är där, nån gång varje månad.. Önskar allt kunde bli lika bra som förr.

Men orkar inte skriva mer nu för är så less på allt just nu.
Trött på inget, trött på ALLT

Vill bara säga att jag älskar männen i mitt liv, och dom är den bästa människan som finns (pappa), Marcus och Jonathan!
Och macki, jag finns här hela tiden. Du är stark bovin!
<3


Gamma bild på mig och bror.


God natt värdelösa kväll. / A~

Sometime's





Sometime's I miss you, a little
bit to much...
But that's life
;<

Torsdag och Lottapotta har åkt :(


Jahopp då var de redan torsdag. Denna vecka har gått riktigt fort som alla andra gör tkr jag :o
Varit på praktiken till 3. Fick mkt gjort idag med ;D

Lotta skrev för en stund sen att hon skulle gå på planet så nu har hon åkt :'(
Jag kmr dööööö av saknad känns de som.. Bara att ha tanken av att hon ska vara borta i
2 veckor gör att jag redan saknar henne som bara den :( Hoppas två veckor går lika snabbt som alla andra veckor gör!

Ikväll ska jag följa med Ronja och Johanna på modevisningen som är på gymnasiet. Ska bli kul!
Sen ikväll kmr bubbin till mig och sover med mig :)

Skriver sen igen kanske!

Låt tiden gå fort, kom hem Lotta!

/ A~

Tisdag


Började dagen med praktik klockan nio.
Där fick jag och Mikan göra nudelwook, laxgratäng, paela och lite andra smått och (gott?).
Efter drog jag hem och väntade på min Lotthis potthis som kom efter ett tag :)
Drog till willys och köpte hårfärg åt mig och sen hem o färgade slingor! Vart väl bra förutom att de ser ut som att jag har blont överhår med brunt underhår nu :p

Sen kom min Ronjis ponjis också. Efter ett tag gick vi till coop och köpte lite smått & gott (:
Eftersom Lotta-älsk åker på torsdag så bestämde vi att vi skulle ha lite myskväll.
Vill inte att älsk åker :((((
Två veckor kommer kännas som en evighet ju..
Men men de är väl bara och bita ihop.
Hoppas du får de bra ialf och får många soliga, härliga dagar med din mamma!<3

Nu ska jag och mina små älsklingar gotta oss lite och sen bädda ner och mysa tsm :)
ÄLSKAR ER!! <33

Smygisbild på mig och Lotta bara för att hon åker snart!



/ A~

Måndag med Hjärtat <3


Vaknade knappt av väckarklockan idag när den gick igång eftersom jag har legat och hostat hela jävla natten -.- Så stannade hemma idag och även Bubbin (a) Vid ett-tiden kom Ronja-hjärtat och jag hoppade in i duschen och sen fixade jag mig lite. Lite senare kom Jeppe Peppe och gjorde oss sällskap en stund. Kul och se han igen! :D Sen skulle han hem och Ronja skulle fika med sin mamma. Så då passade jag och pappa på att åka o köpa hostmedicin, som är väldigt behövligt dom kommande nätterna. Gick även och hämtade mina sexleksaker som jag längre inte vill ha -.- Men de fixade sig genom att sälja två saker av dom tre till några ;D Sen kom Ronja igen och vi drog ut efter ett tag. Mötte först Liffan och stod och snackade lite med henne och sen Matilda. Drog donken med varsin burgare, MUMS! ;) Väldigt mkt rökning har ingått denna dag med känner jag. Och nu sitter vi här lite smått trötta och väntar på min man som är beroende av att lira. Enligt mig ialf.. Nu kom han! hihi. Så nu blire väl att gosa ner sig med mina små hjärtan och snegla lite på Scrubs :D<3 Natti natti!

 / A~

Tors, fre, lör, sön.


Har varit lite små lat dom senaste dagarna så har inte haft orken till att blogga men nu är jag här igen så skriver lite om varje dag som jag inte har skrivit om/på.

Tors: Då var de valborg igen! Var hemma från praktiken idag igen. Lite små sjuk typ ;s Senare kom Lotthis och så fixade vi oss för kvällen. Vart lite panik innan kvällen där för helt plötsligt hade vi ingenstans att va. Men de fixade sig efter många om och men så vi hamnade hos Fregge. Efter de tog vi en taxi till öb och skulle sedan gå till antingen en eller en annan. (säger inga namn) men nåt som förstörde en stor del av kvällen var att jag och min man började bråka.. Men efter mkt skrik och tårar osv så vart vi sams. Vi skulle då gå till en men gick ist till en annan xD där sög de och när vi skulle gå till stan så ville alla gå till Club 9 ist. Och självklart kom ju ALLA t.o.m dom under 18 in förutom jag som snart fyller 18 :) . Så jag fick stå där och vänta på folket medan dom var inne o roade sig där -.- Men sen kom dom ut och vi gick vidare till Åhmans. Där sög de så vi gick vidare till corner och drog ett sånt fylle käk där ist ;D Sen gick jag, Lotta och Jonathan hem och sov (:

Fre: Vaknade med mupparna och vi käka frulle. Eller jag och Bubbin gjorde för Lotta var så bakis så hon ville bara hem, haha! Sedan låg vi och bara degade hela dagen men till sist hoppa jag in i duschen och fixade till mig. Bubbin och jag drog till coop och köpte lite gottigotti och sen drog vi hem till honom och käkade. Sen vart de bara mysmys hela kvällen :)
Lör: Vaknade upp brevid en "död" Jonathan som vägrade att vakna. Blir nästan lite rädd när jag ska väcka han, han blir så arg xD Men när jag hade fått upp honom så gick vi och käkade frukost och sen dega vi ännu en HEL dag i sängen... Senare på kvällen bjöds de på grillat hemma hos Jonathan och de smakade mums mums! Efter vart de åter igen tv:n ;p Lotta kom och vi kollade lite mer på tv:n sen gick vi ut en sväng till corner där hon käkade lite. Sedan gick jag och bubbin hem till han igen och så kollade vi IGEN på tv HEHE. Men alltid mysmys med min Bubbin :)

Sön:
Söndagen började med sura miner från herr Söderblom och de gjorde inte mig glad.. Men till slut gav han sig och vi myste ännu en dag framför tv:n. :o På kvällen begav oss hem till mig och kollade på Parlamentet och ngn film. Sen vid ett-tiden ngn gång när vi skulle sova så började sj klart min hosta komma fram mer och mer. Hostade hela natten så vart ju knappt nån sömn på den natten -.- ÄCKEL HOSTA! Så har dom senaste dagarna varit! ;)

/ A~

RSS 2.0