Gaaah!


Lika lat på att blogga nu igen?! Skärpning från mitt håll fan.
Idag har de inte hänt mkt alls... Skola, åkte o handla med mamma o dom och sen bara suttit här typ. Orkade inte göra något idag :s Trött som ett as eftersom jag inte kunde sova inatt.

Nu ska jag dricka kaffe o kolla på tv:n!

Hörs
/ A~

hemma idag.


Tjohoooo på er!
Stannade hemma idag. Mådde illa när jag vaknade och spydde inatt så :s
Men nu mår jag bättre, och känner bara lite illamående men inget som hindrar mig från att dra till min pälskling Lotta potta! :)
Dagen har bestått av illamående, illamående och sen färgat ronjas hår. Bruuuuunt, blev jätte fint!
Har typ nyss ätit kycklingsallad med mammi o stefan. Goooottt! Fast mår mer illa nu för att jag åt lök :( känslig mage jag verkar ha fan ;o
Aja nu ska jag dra mig.
Vill bara säga att jag älskar mina nära & kära så mycket! Utan er, ingen jag. <3

PUSS
/ A~

Sunday


Hejsan bloggen.. haha nä skoja! Men hej på er, (ni få som läser min blogg)
Idag har de inte hänt mkt. Vaknade upp hemma hos J. Haha cyklade hem till han inatt klockan fyra eller nåt xD snabbt gick de även fast jag var typ full som en kastrull? Men men. Vaknade hos hon honom och låg o degade.. Sen fikade vi med hans familj eftersom Jonas fyller år idag.
Blev lite tv-tittande sen drog vi hem till min mammi och åt tacos (:
Mormor och morfar kom förbi en sväng med. Morfar satt sig vid datorn och hade musen i luften och trodde att de var så man använde den? HAHA, lilla moffa...
Har precis kollat klart på Ensam mamma söker nu.
Nu blir de nog mer tv-tittande, vad ska man annars göra en söndag?

Förresten har en väldigt sorglig sak att berätta med.
MIN MOBIL ÄR DUM I BOLLEN OCH FUNKAR INTE :(
När jag sätter på den och ska ladda den så står de för de första "Sätt i rätt usim-kort" och sen när jag ska ladda den så står de "Batteriet kan inte laddas. Sätt i ett sony ericsson batteri" ? Åh blir så lack!!! Mobilen är fan inte ens gammal och de blir så här? Och har inte tappat den nu eller nåt heller utan de bara blev så efter att jag hade sms:at lite imorse? -.- ¨åhhh
Så medans den åker in på lagning och så så får jag ha den gamla nokian jag hade innan med en fet j*vla spricka över hela skärmen..


Så här ledsen är jag! typ.. buhuu min baby :(

Nä nu blir de tv:n.
Puss & gnatt!
/ A~

Bästa dagen i veckan, lördag! <3


Yes. Äntligen lördag :D! Jag och mina tjejer har gått o längtat efter den här dagen hela veckan fan. Idag händer de en hel del.. Vid två hämtar Soffa upp mig och Mikan, sen åker vi hem till Soffet och färgar och fixar håret med även Emmet med! Lösnaglar blir de nog med. Vi ska även försöka få emmas gamla löshår passa in till mitt hår.. När de är färgat då. Haha får se hur de går :) Vi ska även laga mat tillsammans med tror jag. Lotta kmr kanske senare med.
Men men, har nyss tagit mig en dusch och ska nu göra mig iordning lite smått.
Ikväll blir de ju fest med hemma hos Chadde ;D och efter de blir de Palladium (som vanligt :$)


Lips like sugar*

Nä nu måste jag öka takten!
PUSS på dig, puss på er.
/ A~

Ska man orka....

....att börja blogga igen? De är frågan. Ibland orkar jag i flera månader och ibland orkar jag bara nån vecka eller något? Som många i bloggvärlden och besökare tror att man bloggar för bli känd så är VERKLIGEN inte så för mig. Jag bloggar för att kunna skriva av mig om vad jag vill och för att skriva vad jag gjort under dagen. Och sen får den som är intresserad av mina tankar och vad jag har gjort under dagen läsa de om dom vill :). Men men ska nog göra ett försök att börja blogga igen.. Lite smått ialf? (a)

Just nu mår jag inte alls bra ialf. De vet nog dom flesta som känner mig. Och dom vet också vrf så. Orkar inte ta upp vad de handlar om.
Men jag är för svag att göra något åt de, och de suger... Men men livet kan inte alltid vara lätt någon måste de väl suga riktigt hårt med. Är van faktiskt? haha.

Aja idag vet jag inte vad som händer, antingen så följer jag med J till någon muppfest eller så hittar jag på något annat.

Om jag ska berätta vad som har hänt på sista tiden så har jag väl inte så mkt att komma med eftersom jag har glömt bort de mesta typ :p haha. Men en sak som jag kan nämna och visa bild på är att jag har färgat håret. De ska bli brunare men än så länge så är jag mest rödbrunhårig. Men imorgon blir de ändring på de!

Börjar tycka att jag passar i de faktiskt (:

Nu ska jag börja fixa mig lite och så.

C ya maybe again ;]
;* / A~

RSS 2.0