Söndag ensam och söndag

Tomt tyst och kallt.. Förutom Lars Winnerbäck som sjunger för mig. Sitter i det stora gula huset själv och bara tänker. Förstår inte det, dig, dom, han, hon, mig, oss. Alla bara rör till det, allt är bara en stor gryta, grytan kallar jag för Västervik.
Besviken är mitt förnamn idag. Är så hiiiiimla besviken så det går inte att förklara. Eller jo det gör de nog, alla fattar nog, förutom en.
Jag fyller år om 5 dagar, känns inte ens kul just nu.. Önskar jag var barn igen så jag kunde ha följt med mamma till Gotland. Så jävla bra de hade varit. Slippa denna stad. Men men.
Vi alla gör våra bra/dåliga beslut, vissa gör sämre vissa bättre. yeye
Nu ska jag se på film och tycka synd om mig själv hela dagen.
/ Blä söndag A~

Gårdagen.

Gårdagen bestod av kalas hos min älskade farmor, där det bjöds på grillbricka och mycket annat gott. Gött
När jag kom hem väntade min man på mig och hade ställt in sig på att vi skulle storstäda snickerboa som jag kallar stället vi bor i. Så de var ju bara att sätta igång. Dock var jag inte på humör och är inte det fortf pga min vän som ligger nere i hamnen på botten :( sörjer och sörjer buhu! Efter en rejäl städning så åkte vi o handlade mat, tacos blev det till middag. 

Idag hoppas jag på att mitt simkort kommer så jag kan nå folk och dom mig igen. Dock får jag använda en ful gammal sony ericsson.. Vill ha min iphone!! Hoppas att hemmaförsäkringen kan täcka en ny bara.

Ska jobba vid 12, då kanske jag kommer på lite andra tankar. Och jag får inte glömma, idag är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller 20, nåt posetivt i alla fall ;D Och om 12 dagar händer något mer kul, men det behåller jag ett tag till.

Nu ska put on some make up osv!
Och förresten så har jag inga roliga bilder eftersom dom befinner sig på min phone som inte finns.. hoppas dom finns kvar på itunes sen..
/ Dåligt humör, A~

18/7

Bestämde mig för att fortsätta på min gamla blogg igen. Enklare att söka på och kortare!

Idag fyller min kära farmor hela 80 år. Det ska firas hemma hos henne klockan 13.00 :)

Förövrigt så är jag så himla trött på detta vviksliv! Allt är samma sak hela tiden och typ det enda gör i den här stan är supa bort sina problem hela tiden.. Visst att jag festar också men det känns som det är de enda som finns o göra här? Bläää.
Vill till Gotland, vill här i från. Mamma och dom ska åka till Gotland på lördag också, vill följa med!
Det hemskaste utav allt just nu är att jag tappade min iphone i lördags med :( gjorde allt med den och nu finns den inte mer.. Låter som det är en människa jag pratar om men det var den nästan som. Åh så klantig jag är! Och tre kan ju inte hjälpa mig ett skit!!! När man ska köpa nåt då kan dom va så himla hjälpsamma men när man förlorat något så bryr dom sig inte.. Idiotsnåla tre!!
Kul att betala 700 spänn på något som inte finns...

Denna vecka kommer jag vara bitter. Riktig bitterfitta.
Och du gör de ju inte bättre med att sticka här ifrån men men.

Ska sluta bry mig om allt nu, i alla fall denna vecka!
Går inte att ladda upp nån bild heller?.... SUCK
/ Skjut mig, A~

Fortsätter på denna blogg igen!

yepp

RSS 2.0