Gratis glass =DDD


Här kan ni få chansen att få gratisglass-checkar direkt till mobilen!
Bli bara medlem på
www.sommarglass.com så är de bara att sätta igång att samla poäng :)

Klicka här så kommer ni direkt till sidan! :)
http://www.sommarglass.com/?r=3614




Hej på er


ni få som läser mIn blogg...
Igår orkade jag inte eller hann rättare sagt inte att blogga.. Åkte och mötte Josse vid tolv utanför Willys. Gick in och handlade lite sen drog vi till Löga. Dö varmt denna dagen med. Efter ett tag kom Lotta också :)
Badade, var väl inte så varmt i början men sen vande man sig och kunde ligga i ett tag ;p
Efter ett tag igen kom även Jonathan och Jocke med.
Låg och stekte sen vart Jonathan hungrig och vi med för den delen så vi drog in till stan och käka cheesburgare och drack iskall cola zero :D eller jag drack de ialf, haha ;p

Sen satt vi och väntade i flera timmar nere vid hamnen. Lotta drog hem. Så kom Sebbe och Adde förbi och snackade lite med oss. Josse köpte cigg åt Sebbe sen drog hon hem.
Jonathan skulle hjälpa Johan och hans pappa att ta ner alla saker och ställningen nere på torget. Så när dom var färdiga med de så drog vi hem till Johan och käkade och kollade på film.

Kom hem vid elva tiden typ. Dator, tv:n, soooooova <3

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Bubbin ligger här jämte mig och sover fortf och jag ligger och är as hungrig ;(
Ska nog ta och väcka honom snart!
Senare ska jag till Lotta potta älsk :) ska sova där.

Men kanske uppdaterar sen igen. Blir ju inte så mkt nu på sommaren men men..

Puss & kram, skum BANAN!
/ A~

frääääääääääknar -.-


Förresten är jag skit fräknig, inte kul :((((

Hemma!


Hej hallå!
Kom nyss hem, har varit ute och solat o badat med Lotta och Josse idag. As gött var de kan jag lova! ;*
Efter drog vi till mitt jobb och käkade pizza, mums!
Hann inte blogga ngt imorse eftersom vi vaknade och gick upp fixade till oss sen drog vi ;p
Så nu sitter man här trött och kanske lite solbränd? Vet inte än sånt som märks om en stund antar jag...
Ska va med Lotta ett tag till sen ska jag hem till Jonathan bubb och mysa :)

Blir nog sola/bada imorrn med.
Orkar inte blogga så mkt nu när de är så fint väder så :p

Puss på Lotta & Josefin! <3
/ A~

Sommar, sommar och sol ;*


Tjohooo! ;*
Idag är de soligt som bara den här i viken :D Och de sägs att de ska va soligt hela veckan, fy fan vad nice!
Jag Jonathan och Lotta ska snart dra ut och sola o bada nånstans :) Väntar bara på Lotta som kmr med bussen snart.

Måste bara berätta om igår.
När vi skulle åka hem från Öland till v-vik så var de en j*vla turk (ursäkta mig) som knappt kunde svenska. Han sa att vi skulle köpa biljett i Kalmar och att han inte kunde ringa till v-vik bussen som var tvungen att stanna på ett ställe i Kalmar för att vi skulle hinna med den -.- Bara för att han var hjärndöd så hann vi inte med bussen hem.. Men efter många om och men så fixade klt en taxi som körde oss ända hem till Västervik, haha :)
Men fy fan vad arg jag var, skulle ha kunnat mördat busschaför jäveln om jag såg han igen.Eftersom jag hade tid vid sju att jobba. Men de fixade sig till slut ialf!

Jobbet var bra förutom att de var jätte lite folk :/ Men de blir ju mer folk i juli, för så är de varje sommar där ute på Lysingsbadet.
Aja nu ska jag fixa mig lite.

Uppdaterar sen igen kanske.
Kiss&hug's
/ A~

Hem idag :(


Jahopp då ska man hem idag då :(
Bussen går vi tre så är vi hemma vid sex.. Ska jobba idag vid klockan sju med. Blir nog kul :) Bara de kmr lite folk för pappa sa att de skulle regna och åska hemma i viken sen :/ men men..
Vill inte åka hem, men eftersom plikten kallar så är de ju bara o lida haha.



Har haft de skit bra här på Öland med underbara människor, Gunn, Lotta och Jonathan :) Fast Bubbin har varit lite sur på sista tiden så är faktiskt lite trött på han just nu ;p

Men nu är de bara o vänta på bussen, 1 timme och en kvart kvar..
PUSS
/ A~

Gääääsp!


Trött=GOD NATT! <3

/ A~

Bakis och myslördag med J&L <3


Hej hallå ni där ute!
Idag är en riktig bakisdag för oss alla. Midsommar igår och de var rätt kul tkr jag, till en början ialf ;p Tills jag vart alldeles för full och var typ helt borta i nästan två timmar :/ Fan, jag brukar inte bli så där full.. Dumt av mig. Men men så kan de gå nä inte haspen är på.
Orkar inte berätta så detaljerat om vad vi gjorde igår och så men vi åkte till Köpingsvik, gick upp bland massa berg och kullar där vi hittade Jontes kompisar. Satt där och drack och for in o ut i tälten för att de regnade stup i minuten. Men efter några skurar sprack de upp och vi satt där några timmar innan vi gick ner till campingen. Nere vid campingen var de hur mkt folk som helst. På vägen ner och där nere tror jag jag ramlade 78000 ggr pga av mina skor och för att jag var för full? Usch mina knän gör verkligen ont idag och har sår på båda knänen :/
Slutade med att Jonathan sprutade eld ur mun sen åkte vi bil hem med två mysko turkar, haha..

Lotta och jag var nere o bada förut. I regn och blåst gick vi minsann i och doppade oss två ggr :D skönt och uppfriskande var de även om de inte var så jätte varmt i vattnet :p

Nae nu har jag inte tid och sitta här mer, ska laga mat till oss. Köttfärssås och spagetti blir de. Sen ska vi gå ner till affären och handla massa gott :)
Skriver lite mer sen kanske!

Ps. Usch för all alkohol som finns just nu!


Kiss&hug's
/ A~

:(

Hur länge ska jag få leva med att ångra mig varje dag? Gå och tänka "gjorde jag rätt eller gjorde jag fel"
Jag vet att jag gick miste om en stor betydelsefull sak i mitt liv, eller sak och sak herre gud, om en betydelsefull människa :/ Du vem du nu skulle ha blivit skulle blivit de bästa som hade hänt mig.. Men jag var rädd för allt den tiden, pga att jag var i en sån djup depression. Mitt hjärta sa ja, mitt förnuft sa nej. Jag vet på ett sätt att jag gjorde rätt eftersoam jag var i de läget jag var i då och eftersom jag inte hade nån att dela dig med.
Jag vet jag vet jag vet. Men jag kan inte låta bli att ångra mig. Jag bara kan inte de.
Imorrn är de ett halvår sen jag gjorde de, de hemskaste jag har gjort i mig liv. :(


Please accept my apologies, wonder what would have been,
 Would you've been a little angel or an angel of sin?


/ A~

Kämpa gubben!!

På tal om annat.. Drömde om dig i natt O :( kmr inte ihåg exakt vad, men de var ialf att du låg på sjukan fortf och var nersövd och jag satt o tjöt som bara den med syrran.. Åh snälla gud om du nu finns, gör så att O blir helt frisk och får fortsätta leva sitt unga liv!! Han är inte värd dettta :( Hörde från nån att han kanske är förlamad nu med men jag har valt att inte lyssna på dom som inte riktigt vet, för de blir ofta så när nåt har hänt så snackas de en hel del fast ingen vet om de är sant eller inte.. Allt jag önskar och som jag tror väldigt många andra i stan önskar är att du får komma hem frisk som du var innan, eller ialf att du blir helt frisk, även om de kan ta tid!! Vi alla tänker på dig världens skönaste man och vår egna Björn Gustavsson, du är stark!!! <3<3<3

:'(
/ A~

Soooool<3


Tju bloggen!
Har försökt att blogga hela dagen men inläggen har inte publicerats? Måste ha varit nåt fel på blogg.se eller så var de bara fel på min blogg? Aja
Idag har vi varit nere på stranden och solat o badat :D Skit skönt! Var dock inte så varmt i vattnet men de fick gå. Doppade mig faktiskt 2 ggr ;)
Efter ett tag kom de massa moln på himlen som täckte för solen så då gick vi hem. Satt här och försökte lägga ut mina inlägg som inte gick -.- Sen gick vi ner till köpstan och fixade dom sista sakerna till midsommar.

Jonathan och jag lagade mat. Det serverades egen marinerad kycling med ris, currysås och sallad. MUMS!
Händer väl inte så mkt mer denna dag.. Imorrn åker jag hem över dagen för de där jävla jobbiga mötet om mitt sommarjobb.. Men åker tillbaka på kvällen vid tjugo över sju och då har jag med mig Lotta också :D Ska bli kul och träffa henne!!! Var ju faktiskt 6 dagar sen imorrn :p Älskar min lotta potta päron pung <3<3!!

Nu ska jag kolla lite på tv eller nåt, hörs sen kanske :)
Kiss & hug's
/ Missana~*


Läääängtar!


Åh vad jag längtar till midsommar nu förresten. Kmr massa folk från V-vik till Öland så får se vart man hamnar på midsommar kvällen här på Öland :)
Ska bli så j*vla gott med midsommarmat också ;D o drickat är ju inget man inte längtar till heller, haha.
Undra vad jag ska ha på mig då..?
Aja de löser sig nog!

(Random bilder)

Tro de eller ej men jag bara älskar sill, speciellt med färskpotatis och gräddfil med gräslök i till, MUMS! Och allt de andra på midsommar bordet är ju inte så dåligt de heller :p haha.. Jag låter som värsta matälskaren men ah som man säger "Äta bör man annars dör man" och jaaaa, "äter gör man ändå dör man" Men de är ju inget fel och tycka om mat så, bla bla bla -.-'

Jordgubbar, en av midsommarens bästavän, ialf enligt mig! :)



Och b.la dom här ska jag fira midsommar med också så de kan ju inte bli annat än bäst :D
Älskar er, ni är mina absolut bästa vänner,
Charlotte och Jonathan <33


;*
/ A~

Tjo!


Oh shiit... Nu är man äntligen hemma, eller kom hem för lite mer än en timme sen men men ;p
Har varit en lång dag i Kalmar idag... Hittade massa fina kläder/saker men man kan ju inte köpa allt när man inte har så mkt pengar i ficken ;< Men jag köpte mig ialf en bikini på Gina, en bikini på H&M, en tunika och ett linne på New yorker och en skit mysig hood-tröja på Bik bok :D och en tung piercing! Nöjd med vad jag fick med mig hem men senare i sommar när jag har lite mer pengar att spendera så blir de att shoppa loss kan jag lova!

Efter stan tog vi bussen till Citygross där vi handlade mat till midsommar och dom andra dagarna vi ska va här på Öland. J*vlar vilken stor affär för att vara en mesta dels mataffär :o... Men efter typ tio min eller nåt så var de redan segt att gå runt där och leta efter sill, skinka o allt vad man ska ha ;p Fick ialf med oss fyra fulla kassar med mat osv hem.

Kollade på Paris Hiltons program förut, shit vilka brudar de är med asså, typ bråkar om allt och ingenting.. Förstår egenligen inte om tjejerna/killarna som är med för att dom vill vara kompis med Paris eller bara för att få va med i tv och umgås med en sån pass känd person..?  Aja, skulle ju inte va helt fel och träffa Paris, men skulle nog aldrig orka med och va kompis med henne, pga olika anledningar ^^

Hm, nu ska vi snart äta kokt kycklingkorv med bröd och sen blir de väl att vänta på att 2 & ½ men och scrubs börjar :)

Förresten, en bra sak att veta om mig.
JAG HATAAAAAAAAAAAAAAAAR VANLIG ÄCKLIG GRIS/RESTER KORV!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Puss och god natt!
/ A~

Ps.. har tyvärr inga bilder på kläderna eftersom jag för tillfället inte äger nån kamer och kläderna/bikinisarna jag har köpt inte finns med på internet.

I'm a smarto -.-

Haha märkte inte föränns nu efter så där typ 7+ timmar att jag inte hade laddat upp inlägget innan så de fick åka in nu. Sry!
Sitter i sängen nu med Bubbin bakom mig. Ska snart tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sen lägga mig och försöka sova. Fy vad jag har börjat älska att sova asså, haha :) Eller de har jag väl alltid gjort men jag kan verkligen gå och längta till att få gå lägga mig utan smink och fräscha tänder, och bara pusta ut och känna nu kan jag slappna av. Fint som hmm inte snus, fint som äsch kmr inte på ngt, fint som snus är de!

Jaja, babbelmaja... Imorrn ska vi åka in till Kalmar och shoppa lite, hoppas man hittar sig lite fina saker!

Godnatt och sov gott.
PUSS
/ A~

Tjing tjong!


Igår fick vi gå upp klockan sju för att göra oss iordning för att sedan ta bussen till Hossmo där dopet var.
Dopet gick jätte bra och flickorna var så duktiga och tysta så!:)
Efter vart de fika och sedan efter en stund åkte vi hem till Maria och lekt med barnen.

Vi skulle åkt med en buss som gick vid tjugo över fyra eller vad de var men de missade vi så vi fick gå upp igen och leka vidare med barnen. Nästa buss gick vid halv sju och den hann vi faktiskt med! Kom hem vi åtta typ och då gick jag och Jonathan till affären och köpte mat som vi lagade till åt oss och Gunn sen.

Efter dagen var vi alla helt slut så jag orkade faktiskt inte sätta mig och blogga eller så..
Men nu orkar jag så! ;D

Förut gick Bubbin och ner till köpstan och kollade i några affärer. Fyndade faktiskt bara och hittade en jätte fin väska som de var halva REApriset på så den kostade bara 34,50 kr, haha! Sen hittade jag i skoaffären två par skor som kostade tsm bara HUNDRA kr. Fy fan vad jag är bra på att fynda :D båda paren var de klackar på fast de ena paret var typ korkklackar som var skithöga på och på dom andra var rätt små klackar på som var leopardmönstrade. Skit snygga, ialf enligt mig men inte enligt bubbin.. haha.
Efter de gick vi och åt på en hamburgerbar nere vid hamnen och sedan tog Bubbin en öl. När han hade druckit upp den så började de bli mer och mer mörkt på himlen så nu sitter vi här framför tv:/datorn och glor ._.
Varför kunde inte solen hålla sig kvar hela dagen för?! ;(
Aja, ska ner till köpstan om ett tag igen och kolla i resten av affärerna som jag inte tittade i.

Ni får ha de så bra!
kiss&hug´s
/ A~

ett litet kvälls-tidsfördriv!


SKULLE DU HELLRE :

1. pierca näsan än tungan ? - 
tungan
2. Vara seriös än rolig ? - rolig 
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön men dricker helst blååå
4. brinna upp eller drunkna ? - vet inte, drunkna kanske
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar så klart?
6. är du kär i nån ? - japp :)
7. sol eller måne ? - sooooooooooL
8. vinter eller höst ? - inget av de helst men höst för de är lite varmare ialf
9. vänster eller höger ? - höger
10. solit eller regn ? - soligt så klart :D
11. vaniljglass eller chokladglass ? -  chokladglass
12. hur mkt är klockan just nu ? - 22:51
13 fullständiga namn ? - Anna Ulla Karin Åkerström
14. Vart vill du bo ? - Gotland!
 15. hur många barn vill du ha ? - 2 helst men absolut inte fler än 3 ;p
16. vill du gifta dig ? - Inte än på länge så kanske i framtiden
17. rullar du spagetti eller skär du den ? - Olika
18. har du ätit sushi ? - Nae
19. lyssnar du på nu ? - Tv:n
20. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Vet inte, är inte hemma
20. humör ? - Trött
21. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - Nepp
22. har du en hund ? - Nae
23. sover du helst sj eller med någon ? - Med bubbin <3
24. tror du på spöken ? - Ibland

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? - Japp

2. sjungit ? - Ja gör jag typ hela tiden så ;p
3. blivit kramad ? - Ja
4. känt dig fånig ? - Har jag säkert
5. saknat någon ? - Aaa
6. dansat galet ? - Nae ;p
7. klippt håret ? - No
8. gråtit ? - Nae
9. ljugit ? - Neh
10. blivit kysst ? - Aa

Trööööött som bara den!


Jaha, nu sitter man här trött som jag vet inte vad.. När vi kom fram till Kalmar så åt vi kebab eller jag åt falafeltallrik men på en kebab-bar ;P Efter de åkte vi över till Öland till Färjestaden. Gick ner till köpstan och gick i mataffären och letade efter dop presenter som inte gick så bra, haha kan bero på för att de inte brukar finnas dop saker i en mataffär men men.. Sneglar lite då och då på nån film som går på 4:an. Ska väl snart sova tror jag eftersom vi måste gå upp klockan sju imorrn bitti och fixa till sig för att sen åka till dopet som är nånstans utanför Kalmar.

Förresten så vill jag lägga några meningar till Oscar (björn gustavsson) som ligger på sjukan i Linköping! :( Åhhh du måste verkligen klara de här! Önskar dig all tur i världen att du blir helt kry som innan igen. Vrf händer sånna här sjuka saker och man kan undra vrf han satt sig framför den där jävla ratten?! :(
Aja, hoppas allt blir bra med dig så snabbt som möjligt gubben!
Vi även jag tänker på dig grymt mkt! <333

Natti natti!
/ A~

Öööööland idag! =D


Idag är jag faktiskt inte bakis även fast jag drack hur mkt som helst igår ;o
Måste vara nåt med min tablett jag äter... (?)
Aja, gårdagen och gårkvällen var väl rätt bra. Förutom att jag fick jag gå och vänta på att Jonathan skulle komma ut från krogen som han skulle göra efter en timme men kom efter TRE timmar -.-
Aja, man tar bara studenten en gång i livet så grattis till dig älsklingen min!

Idag åker vi till Öland förresten :D och imorrn är de dop för söt flickorna som gäller :)
Ska bli skönt och komma iväg från den här hålan ett tag!



Bild från förra sommaren på Öland <3

PÖSS!
/ A~

Student och pissväder


Blä blä blä.
Regn regn regn och äckel ångest och oro. Kan ju inte bli bättre :')
Hoppas dagen blir ngt att ha.

Hejs
/ A~

Tears ~...


Hej eller nåt till er som läser..
Efter donken gick jag och Lotta o kollade i lite affärer, sen satt vi och väntade på att Jonathan och hans vänner skulle komma. När dom kom satt vi utanför kebabmästaren och snacka o så medan dom åt.
Sen kom Lottas bror och hämtade henne o jag och Jonathan gick hem till mig. Packade vad jag skulle ha på mig imorrn och så. Efterom Jonathan tar studenten så måste man ju göra sig lite fin, för senare ska vi hem till honom. Där de kmr massa folk. Plus att Gunn kmr (jonathans mamma) som jag har saknat en massa. Så de ska bli roligt att träffa henne och sen att mamma och hon ska träffas för första gången också! :) Eller dom har ju träffats innan men de var väl när dom var  ungdomar och gick på samma skola ;p.

Något annat som jag inte ser fram emot är att på studenten så "måste" man ju supa en massa och va typ fullast, eller? Aa och jag orkar inte med mer fyllor med dig.. Orkar inte oroa mig mer, vill inte :(  O ge mig inga mer förhoppningar oc löften för vet ändå att du inte håller dom. Just nu bara hatar jag att älska dig, älskar dig så mkt så att jag hatar mig själv.! Fan, och du verkar ju inte bry dig speciellt mkt om att jag mår dåligt av de heller, men men.. Ska inte förstöra din dag som du säger så får väl bli och stå där med tårar i ögonen och glo på eller vänta utanför nån jävla äcklig krog. Åh 1 äcklig månad och 18 dagar kvar tills man får komma in på krogen, lackar att jag ska fylla efter allt...
Gah orkar inte.

Dagens mening:
JAG FÖRSVINNER GÄRNA JUST INATT.

:((((



/ A~

Donken here we come!


Haha vilket liv man har ibland...
Lotta och jag är snart färdiga för att gå ner på stan, blir att tjocka i sig nån meny på donken, vi har ju faktiskt hållt oss från mat hela dagen så nu är vi riktigt hungriga! (y) skit bra........NOT

Men men, nu ska vi dra :D
Pussilago
/ A~

aa mm kee


Tjo bree! haha gårkvällens replik ;p
Gårkvällen var rolig hela kvällen tills senare för då kom ju min man som inte skulle dricka men ändå var han full ^^ så då vart kvällen avslutad med tjafs, TACK! :)
Fast säger stort tack till alla i klassen, för vi hade ju inte tråkigt precis! Haha :D

Idag är jag inte bakis faktiskt. Är sugen som fan på typ corner, donken eller nåt, men de blir väl inget av.. vet inte :p
Får se vad som händer senare under dagen.

Skapligt sur är jag på dig ialf och jag hoppas du fattar att jag menar dig. -.-

Aja, ska hoppa in i duschen och lite nu.



Hörs! :*
/ A~

SOMMARLOOOOOOOOOV =DDD


Nu har vi äntligen sommarlov och de känns så jävla GÖTT!
Är med min älskade Lotta-potta nu och sen ikväll blir de PARTYPARTY med klassen :D
Och på fredag tar Bubbin studenten och på lördag drar vi till Öland för att gå på dop på söndag :)
Jag ser fram emot de här sommarlovet även fast jag ska jobba typ hela sommaren, men iof så gör de ju inget för de är ett så pass roligt jobb så.  Stället jag ska jobba på heter förresten Restaurang Taste. HEH

Nu ska jag och Lotta äta lite makaronis och chicken nuggits och sen fixa oss lite och så.
Skriver sen eller imorrn igen.

Puss på Lotta och klassen och på att de är sommarlooooov!



/ A~

Förresten...


så saknar jag er ngt enormt idag..
:(

Varför ska så fin vänskap bli skit?









Jag visar er ialf, jag tänker inte hålla inne på de när jag saknar.
Synd bara att ni inte verkar sakna mig ett enda j*vla dugg...

/ A~



Morning äckelväder!


Nu är jag vaken, eller vaknade för kanske en timme sen eller nåt men usch vilket väder!...
Blir att stanna inne idag bara och ta de lungt.

Men ialla fall, glömde ju berätta att min mobil gick sönder i lördags, eller displayen på den gjorde de ialf. IGEN, fy fan vad trött jag blir.. Men har ialf fixat en mobil som jag kan ha så länge av Frida :D får köpa den för bara en hundring, inte dåligt! Inte för att jag vet om den är nåt att ha än men den får väl duga tills jag har pengar att köpa en ny.

Vet inte om jag ska hem till Jonathan sen, känns så onödigt när han är ledig och jag börjar vid tio och måste cykla ända från han till skolan.. Men men får se hur jag gör.
Nu ska jag väcka Bubbin och äta lite frukost kanske.

Hörs sen!
pössssssss

/ A~

Sov dags!


Nu ska jag ta bort sminket och så där sen blir de bums i säng! Gött gött.
Imorrn är jag ledig och på tisdag har vi ute dag med hela HR i stadsparken! Och på onsdag är de skolavslutning, fy fan vad efterlängtat! :D

PUSS OCH GOD NATT

/ A~

Äckligt bakis


Lotta och jag kom typ klockan tre inatt. Och då var vi trötta som fan så båda somnade nästan direkt.
Gick upp typ vid tolv för klockan ett skulle vi på kalas hos min moster.
Och fy fan vad bakis jag var, så bakis har jag inte varit på länge.. Men de vart lite bättre efter god mat och en hel del godis x)
Efter kalaset har de bara blivit att sega sig egenom dagen. Serverades tacos och sen sega ännu mer.
Nu sitter jag här och klockan 23:12 och jag är fortf bakis och trött som ett as.
Ska väl snart gosa ner mig med Bubbin tror jag :)
 
Sandwa (sandrakarin.blogg.se) har hjälpt mig med en header till min blogg nu med :) den vart jätte fin tkr jag, inte för mkt heller som många har.. Och  nu ska hon hjälpa mig fixa till bloggen lite :D

Hörs imorrn och TACK Sandra för hjälpen ;*

/ A~

Lördag och 18-års fest?


Jahaja, då var de lördag igen :D
Och idag kmr Lotta in till stan vid sex-tiden och lite senare ska vi kanske på förfest och sen drar vi på 18-års fest som är på fogden ;D
Jonathan ska vara hemma hos Mamma och lana med Marcus haha så då får jag ha båda mina älsklingar hos mig inatt :)

Aja nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen fixa mig.

PUSSPUSS

Moi ;>


/ A~

"Pappas näsor"


Förra veckan hade jag och Lottapotta lite roligt med sånna där näsor man satte på näsan när man var yngre :)
Så här kmr lite bilder från våran roliga stund ;)

PAPPAS NÄSOR







Älskar dig Charlotte <333

Tjo!


Tjollahopp!
Har inte skrivit på länge nu IGEN ... dåligt av mig :/
Men men tar lite kort om varje dag.

I söndags var ingen bra dag alls, fick reda på en sak som fick mig att ramla ner rätt så mkt på min stege som jag nästan var uppe helt på.. (Hoppas ni fattar vad jag menar och att jag inte klättrar på nån jävla stege)
Så den söndagen  var tråkigare än aldrig andra och bestod endast av tårar och för mkt av viss sak ;s

Måndag var jag ledig som skönt var, de behövdes eftersom man vaknade med svullna ögon och ont i magen.. Var bara hemma hos Jonathan och duscha o lite sen drog vi hem till mig och kollade film film film typ.

Tisdag vaknade jag med ännu mer magvärk. Försökte ta mig till skolan men efter att fått på mig kläderna så gav jag upp och sa till mamma att jag ville vara hemma. Vart typ bara film den dagen med.

Onsdag vaknade även denna dag med magvärk, så var hemma då med. Minns inte riktigt vad jag gjorde mer än att jag var med Jonathan och sen senare var jag med älskade Lotta :) Hon tog bussen hem vid tjugo över nio och så mötte jag Jonathan och gick hem till han.

Torsdag stannade jag hemma med, pga samma sak HEHE.. Vaknade hos bubbin och lite senare kom Lottapottaälsk och så fick vi skjuts hem. Hände inte så mkt, soft dag bara.

Och så till sist idag, Fredag.
Gick upp typ vi åtta, för vid tio stod begravning på schemat..
Ingerd, morfars brors fru har gått bort så. Hon var alltid så snäll och gav oss barm pengar och så där.. Lita tjatig kunde hon vara men sån var hon :)
De var ett fint avsked vi fick ta av henne så de kändes inte så jätte jobbigt, hon blev ju faktisk 84 år också.
R.I.P. <3
Nu sitter jag ju här va, i köket och Bubbin sitter i min rum och snorar, haha.
Får se vad som händer senare ikväll :)

Puss på er få läsare som tittar in lite då och då ;p

/ A~

RSS 2.0