god natt har jag sagt


Dö kul o dansa var de idag! :) love it<333333
nu ska jag lägga mig o mysa i sängen o sen sova. PÖSS



/ A~

Snart fredag :)


Praktikdag 2.. Trivs lika bra som förra gången jag var där så de känns skönt. Körde på rätt bra idag och de fanns faktiskt nåt o göra typ hela tiden. Men man blir fan trött av att springa fram o tillbaka osv, tro de eller ej ;p
Ska snart åka till Lotta o umgås lite med henne innan vi drar ner till dansen, GÖÖÖTT :D dansa gör en verkligen glad! Hur ledsen du än är så mår du mkt bättre när du får dansa lite ;D tkr jag iaf!
Den här veckan har varit rätt så bra faktiskt, inte så mkt ångestattacker och har haft för de mesta ett leénde på läpparna, creed till mig! :) Var på unga vuxna igår också och fick prata med två "damer", man märker att dom kan vad dom jobbar med om man säger så, förstod mig hela tiden och kom med bra tips osv. Jag behöver de här, även fast jag inte mår så dåligt just nu så behöver jag de, prata om allt som varit, som händer osv :)

Imorgon är de fredag. Efterlängtat! Vet inte riktigt vrf, eller jo för att de är helg men vet inte riktigt vad de blir av av den här helgen :p har lite olika alternativ så vi får väl se.
Nä nu ska jag ta mig en frukt o sen åka bort till Lottapotta :)

PUSS på er och tack ni som finns där för mig hela tiden, de stärker mig otroligt mkt! <3
love on you L

/ A~

Kul kväll hemma hos Mandy!


Jaha rätt så slut efter en dampig kväll hemma hos Amanda.. Ätit tårta o druckit kaffe, spelat tv-spel som var väldiiiiiiigt tråkigt för de gick inge vidare för mig :( men sen sjöng vi lite singstar med o då var de ju jag som var kingen över de hela så klart! Sitter nu här o vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Massa olika hundra tankar far genom huvudet , både bra o dåliga? Men men sånt man får leva med. BLÄ. Tycker inte om att vara glad ena stunden o sen andra så är man som ett nervvrak o vet varken ut eller in?

Nä nu ska jag sitta här ett tag till sen blir de bums i säng för imorrn är de praktik som gäller!

Puss på er!
/ A~

Oh happy day

Nu har jag varit dålig igen på att uppdatera men som sagt så gör jag de när jag har lust o tid så.. Nu är de tisdag den 24 november, bara EN månad kvar till julafton! :D gött mos på de! Idag är de en bra dag. Iaf en så länge :)
Tagit de lungt för de mesta, ska ju egentligen praktisera nu men varit lite strul med de eftersom jag inte ville vara på den platsen jag skulle va på men nu har jag bytt till de stället jag var på förra året så börjar imorgon. Ska bli kul o träffa dom som jobbar där igen!
Har ju dock inte bara varit hemma idag, var iväg med mamma o fixade lite saker med.
Senare ska jag träffa Lottapotta och så ska vi på bio vid sex :) Bröllopsfotografen blir de!

Nu ska jag duscha av mig, sminka mig och lite sånt.


L<3

Have a great day ;)
/ A~

En tisdag på tjustgården!


Idag har vi varit på Tjustgården (äldreboende) och serverat dom mat. De gick snabbt och var väldigt enkelt så de var ju inga problem med de :)
Senare under dagen har jag umgåtts med några hemma hos Lottis pottis. Skulle egentligen ha sovit där men så vart de inte :p
Imorrn börjar jag vid ett och kommer va i skolan ända in på kvällen :/ Öppet i restaurangen, blääää ! Men men de ska väl gå bra de med.
Orkar inte skriva så mkt mer nu, är så trött så nu ska jag mysa ner mig i sängen :)<3

Jag idag, HEHEHEHE


Thinking of you....
/ A~

Måndag och huvudvärk


Hej hallå!
Idag har de varit en seg dag.. Vaknade med huvudvärk, satt för länge vid datorn så de vart att stressa. Pappa kom och hämtade mig som tur var men hann inte ta värktabletter så har gått med dunk dunk i huvudet hela dagen samtidigt som vi var tvungna att stressa runt med att sätta upp lappar om våran gymnasiefest som vi ska ha på fredag. Shit inte många dagar kvar och vad vi fick höra så har inte så många köpt biljetter än? Fan kom igen nu, köööööööööp!!!
Men men. Snart ska jag åka o hälsa på mamma som ligger inlagd på sjukan.. Problem med mensen och där av får hon grymt ont i magen, tkr så synd om henne :( Kan dom inte bara få bort mensen så hon slipper lida? Ska bli skönt o träffa henne iaf :)
Efter de får vi se vad som händer, ska iaf sova med min Lottapotta ikväll som jag har saknat ihjäl mig efter! hihi.
Och imorgon ska vi ju va på något ålderdomshem och servera dom för dom har funnits i 10 år nu eller hur man säger? Haha väldigt kul, not.

Aja nu ska jag ta mig ett dussin panodil o vänta på att Stefan kmr o hämtar upp mig.
Hoppas ni har de bra (ni få som läser min blogg)


Kramar Anna panna.

/ A~

Torsdag redan..


Hej! Redan torsdag och om 9 minuter är de fredag.. (Från den tiden att jag skriver de nu då)
Idag har varit en rätt så bra dag.. Kunde dock inte sova inatt så stannade hemma idag med :$
Har städat mitt rum idag, så creed till mig! Senare åkte pappa och jag o köpte vantar o foundation åt mig =) höhö, tack pappa!
Kvällen bestod av dansssssss<3 Nu kan vi hela dansen samtidigt som de ser bra ut. Eller hyffsat iaf? haha.
Nu sitter jag här med en kopp varm choklad och tänker på allt och ingenting. Tänk vad allt kan förändras på en vecka, 7 dagar bara? De är sjukt...
När jag tänker att de snart är vinter=jul så blir jag depp, vill inte ha vinter o allt de där stöket. Vill ha sommar igen, va ute o sola och bada med mina underbara vänner och bara leva livet. Men nej önska kan man men de går fan i mig nästan aldrig i uppfyllelse... Nä nu ska jag sluta skriva ner vad jag tänker för då kommer jag sitta här hela natten skulle jag tro ;o

Ska kolla på Mammas pojkar nu och sen ska jag lägga mig. Imorgon blir de skola! Har lovat både mig själv och pappa de.
pössssssssssss

I can do it.
/ A~

My friend's make me happy.


Orden talar för sig själv. Ni är bäst, skulle inte klara mig utan er. Ni vet vilka ni är!
LOVE YOU GUYS<3

/ A~

12/11 nattbloggar


Jaha, nu var de ett tag sen man uppdaterade sig här i bloggen.. Jag har väl bara inte haft lust för de så. Men nu fick jag lust att skriva lite..

Ni som känner mig vet ju vad som har hänt senaste tiden och de riktigt svider i mig.
Jag som tog upp de, men nu vill du inte. Jag vill, jag vill inte? Men jag måste väl bara ta de som de är. Kan inte göra nåt mer åt de. Jag mår dåligt, jag mår bättre och så håller de på.. De går inte riktigt förklara hur de känns :s Drf väljer jag att inte förklara heller för de skulle ta för lång tid att skriva ner.
Men en sak vet jag i alla fall. Och de är att jag är mycket starkare än förra gången! Ångesten är där men jag kan kämpa med den nu. De kunde jag inte då. Jag vet (för de mesta) hur den ska tas.
Dock är de riktigt jobbigt att jag måste vänja mig vid att sova själv och att bli mer självständig :/ saknar dig ju så förbannat där..
För att få mer hjälp ska börja gå till nåt som heter "unga vuxna" några ggr i veckan. Typ som terapi. Känns bra att ens doktor bryr sig så mycket och vill att man ska må bra! Tabletterna hänger kvar men de kmr dom göra så länge jag mår som jag gör. Och ni kan säga vad ni vill men de är inte så lätt att bara kasta dom i sjön o sen gå vidare. Då vet ni inte.
Men men nog pratat om de, blir bara mer depp när jag pratar för mkt om de.
Aja, nu ska jag lägga mig. Blir nog skola imorrn, kanske.


Jag kommer alltid älska dig<3.

/ A~

RSS 2.0