Te & tv!


Japp, nu blire te & tv:n och sen sova.


Nattinatti
PUSS
/ A~

i mina drömmar...

...finns du, i mina tankar finns du, i mitt inre finns du, i mitt hjärta, min hjärna. Överallt. Kan inte låta bli tänka vem du hade blivit, hur du hade blivit och hur jag hade blivit med dig.
Ibland ångrar jag mig så himla mycket. Eller de gör jag hela tiden men vissa dagar är värre än andra. Bara tänker på att jag tog bort dig för att andra ville de, för att jag var så ensam och ingen ville hjälpa mig :(
Om jag kunde spola tillbaka tiden nu och få de ogjort skulle jag gjort de. Jag lovar er. För de första så var de värsta beslutet jag har tagit i hela mitt liv, för de andra var de det hemskaste jag har gjort i hela mitt liv och för de tredje så var de den absoluta smärtan jag har känt i hela mitt liv. Händer de igen vilket jag inte hoppas på att de gör nu så kmr jag inte göra samma beslut som sist.

Jag ska aldrig glömma att jag kunde ha låtit dig stanna och blivit något stort för mig. Aldrig.
Mina tankar kommer alltid finnas kvar runt de du skulle ha blivit och vem du skulle ha blivit.

Forever in my mind's and forever in my heart. You stay there.</3

Bild på mig och mitt kusinbarn. Underbara flicka!




Tårar & ångest.
/ A~

kräftsmak, trött och lite smått depp


jao de stämmer, är/känner faktiskt allt av de där. Åt typ tjugo kräftor var mamma o jag så jag känner den där äckliga kräftsmaken efter nu, usch inte fräscht. Och trött som bara de är jag, fy hatar o va trött xd. Och depp kan jag nog inte svara på helt vrf jag är de men känns som nåt fattas, eller att nåt inte stämmer? Kan inte sätta ord på vad de är men de bara känns deppt helt enkelt ;S Kanske för att skolan har börjat på riktigt nu och för att jag vet att sommaren 09 är helt slut nu? Jag vet inte, sitter här och lyssnar på bästa låten Fields of gold, den är ju inte så glad i sig heller så då blir man väl lite extra depp kanske..
Men men.

Imorrn börjar jag vid tjugo över nio och slutar kvart i fyra, blääääääää säger jag bara! Jag vet en sak jag får deppet ifrån ialf, och de är att jag vet att jag verkligen måste gå in för skolan de här sista året. Jag vet att jag inte kan tänka eller säga "eh de är inte så viktigt, jag tar de sen" eller "skit samma de kan jag göra nästa år" för då går jag inte i skolan längre. Då kan jag inte gå om gymnasiet precis. De vill jag verkligen inte heller men ah. Vet inte hur de här ska gå. Vet inte hur pass svårt de kommer bli eller nånting? Och jag har ju en förmåga av att vara lite lat när de gäller skolan eller att inte kämpa fullt ut ibland. Och nej då är jag inte den som skolkar och har mig massa men jag vet att jag gärna hellre sitter o snackar bort en lektion om de är något svårt/jobbigt vi har fått i uppgift att göra. Men men jag ska fan inte sitta o gräma mig så mkt för skolan. Jag ska och måste gå in för den nu! Samtidigt som jag ska ta dagen som den kmr. Jag tror jag har lite svårt för vissa grejer men då ska jag be om hjälp, kräva hjälp ist för att bara sitta där o skita i de och säga "jag kan inte, jag skiter i de". Nej nu är de absolut allvar som gäller och jag ska göra så gott jag kan.
Ska tänka på vad min kära pappa brukar säga. "Gör ditt bästa, mer kan du inte göra" Japp de ska jag! :)
Haha fan vad jag babblar på om en o samma sak när jag väl vet vad jag ska skriva om..

Aja ska fortsätta lyssna på lite musik o snacka med folk på msn. Snackar även med min älskade syster nu :) saknar henne sååååååååå!



Kiss & hug's
/ A~

I'm back from school!...

...fast de var ett tag sen jag slutade men följde med mamma direkt efter o handlade lite o så.
I skolan hände de inte så mkt. Hade först svenska vid klockan ett. Där diskuterade vi bara vad vi ska ha för lekar/stationer på våran övernattningsgrej som hela Hotell & restaurang ska åka på nästa vecka. De kmr nog bli kul, hoppas jag ialf :). Få leka lite med klassen och sen så klart se om man kan lära känna dom små ettorna lite granna ;) haha eller inte, vi får väl se.

Äsch hinner inte skriva mer nu. Ska nämligen ha en liten mina "kräftskiva" med mamma ikväll så vi ska fixa lite grejer vi ska ha till de nu.

Förövrigt så saknar jag min syster Johanna väldigt mkt. Men jag vet att du har de bra så. Hoppas vi ses snart!<3



Aja hade pusssssss!
/ A~

God morgon...

...god morgon!
Ja nu är jag uppe med tuppen, är inte de minsta pigg men är uppe ialf.
Har precis duschat och ska snart börja göra mig iordning. De big problem idag är bara vad jag ska göra med mitt hår eftersom min kära plattång är sönder?! :( men de löser väl sig, får väl leka lite med trippeltången eller nåt.

Aja nu måste jag skynda mig lite, börjar klockan ett som sagt och dom som känner mig vet att jag alltid kmr försent hur lång tid jag än har på mig. Inte bra. Men idag ska jag komma i tid!
Ha en bra dag!

pöss
/ A~

Natti natti...

... säger jag nu för nu är jag rätt så trött! Får se om de blir någon film innan man somnar.
Börjar klockan ett imorrn så de är skönt att man kan sova ut lite :)



God natt Sverige!

/ A~

Bebisen<3


Här kmr lite bilder på söta lilla bebis som är världens gosigaste typ (: Och Maja så klart men här kmr några bilder på Nelly ialf!


Sötnos


Sovandes på J's hand (:


zzZzzZz


Avslutar med en till bild på när hon sover.
Haha hon är helt otrolig ibland. Kan ligga o sova i flera flera timmar i min säng och inte ens vakna. Inte många katter som gör de tror jag nog inte ;P

Saknar dom andra kattungarna men vi kunde ju inte ha kvar alla fem + Maja så :/
men men, puss till min kisse!
NELLY<3!

/ A~

sööndag=blää!


Halloj där ute!

har inte bloggat på två dagar. har väl ingen speciell anledning men har inte haft lust eller så så ja ;p
men nu är jag tillbaks igen :)

I fredags gick jag och min man ner till stan på kvällen, först Morella sen Club 9 och sen tillbaka till Morella :) var faktiskt riktigt kul! Både blev typ lagom fulla tkr jag. Träffade massa göddigt folk med så de var roligt. Soffa kom efter ett tag med så de blev att som vanligt att vi gick in och dansade lite ;D
Lördag, igår alltså så vart de att bara slappa hela dagen. Bubbin var här till 7-8 någonting och vi lagade mat o lite eftersom vi var ensamna hemma. Men vi 8-tiden nån gång tror jag de var så drog han till Fregge och jag drog till Linnea. Hade ingen dricka men fick smaka rätt mkt där så vart lite lagom lullig tills vi kom ner till stan.
När vi var på väg ner för storgatan så började jag och Madde o fula oss typ hade lite "springtävling" vilket slutade med att min sprillans NYA mobil flög ur ur fickan och gled (jag lovar) minst 5-10 meter ner för storgatan :( och självklart så gled den på fina sidan, alltså framsidan så nu är den helt repig :( fan vad jag skrek! Åhh jag ska jämt vara så klantig och inte tänka på vad jag gör förens de redan har hänt -.- men men den funkar ju precis som innan så de är väl bara o ta att den ser ut som jag har haft den i ett år fast jag bara har haft den i tre dagar...

Idag vaknade jag vid ett, seg som fan. Kollade på tv några timmar och sen serverades de tacos på bordet (:
Blir nog att fortsätta kvällen med att bara chilla. Skönt. Och måste ju ladda upp för skolan imorrn med. Dock börjar jag vid ett så de ska nog gå bra att komma i tid och inte vara allt för trött (a).


En rätt så gammal bild på Bubbin som jag gjorde om i vintras när vi hade gjort slut men ändå var vänner för stunden. Haha mongo är vad han är men jag älskar honom ändå! puss till min man (:<3

Nu ska jag nog ta mig ett bad med min Bubbin om jag får med honom. Annars tar jag nog en dusch ist.
C ya! ;*
/ A~

I know it.


Åh, jag vet att jag inte kmr kunna sova, jag är nästan säker på de :( dålig inställning jag vet men jag kan aldrig sova när man har haft sommarlov i flera månader och sedan helt plötsligt ska man gå upp tidigt o allt...
Aja får väl se om jag har rätt eller somnar?

Nu börjar Paradise igen, FINALE!!! :D

;*
/ A~

My new lover!


Min nya lilla älskling! (: höhö



/ A~

Back to hell tomorrow ;o...


...japp imorgon gäller de, back to school, USCH ;< vill inte men samtidigt så ska de bli kul och träffa alla.. Men om jag fick välja mellan att gå i skolan eller ha lov resten av livet nu så skulle jag nog ändå välja att gå i skolan. För nu dom senaste veckorna på lovet så har de blivit att man har sovit för länge och sen har man inte gjort nånting? ;s De är inte så kul så då kan jag lika gå i skolan. Men när de börjar bli jobbigt i skolan så tar jag gärna ett lov igen! Men så går de ju inte o göra :/ Fan ska försöka att verkligen gå in för skolan de här sista året nu! Känns inte som att jag har gjort de någon gång under hela min skoltid.. eller visst jag har ju aldrig skitit i skolan så men jag kan gott o väl gå in för den mer tkr jag! Så vi får se om jag kan hålla de att ialf få VG i så många ämnen som möjligt. Hm (?) återstår att se!
Så upp klockan 07.00 imorrn bitti för vi börjar vid 08.30 ;o får se hur de går, hujeda mig :|

Men men, idag vaknade jag alldeles för sent för att kunna somna ikväll. Vaknade vid 13.30 typ :/ fick upp Bubbin efter tio min och då gick vi ner o åt frulle. Sen åkte vi hem till mig. Eller först åkte vi förbi mamma och hämtade en lapp och sen upp till coop och hämtade min mobil :D hihi, jag älskar den! Den verkar faktiskt ha nåt ha så.
Lite senare mötte vi upp Fregge och Millan så gick vi ner till donken och käkade lite. Satt där ett tag sen fick herrarna bråttom hem till sitt kära spel WOW som är typ de enda dom snackar om men.. Så jag gick hem satt här en stund sen drog jag till Lotta och hämtade hennes platttång som jag ska få låna imorrn. Min har nämligen gått sönder helt plötsligt?! Så jag är platttångslös för tillfället och de finns ju bara sånna som kostar typ 4-500 kr och de tänker inte jag lägga nu när jag vet att de brukar finnas en för under hundralappen på Netto, haha snål jag vet men dom brukar funka bra så. Den jag hade nu sist köpte jag på ÖoB och den har ju hållt ett tag nu så ;p Aja nog pratat om platttånger!
Nu ska jag kolla lite på tv och så, ikväll är finalen i Paradise =D fast jag vet ju redan vilka som vinner men de blir spännande ändå (a)
Som sagt tv och peppa lite inför skolan imorrn!


Mongobilder ;)

PUSS
/ A~

Shoppingdaaag


Halloj!
Idag vart de som sagt en dag på stan :) (v-viks lilla city) hehehe
mja, köpte mig faktiskt två tjocktröjor och två typ tunikalinnen :) En av tjocktröjorna är de Hello Kitty på, kanske lite barnsligt vad vet jag? men jag tkr om Hello Kitty och tröjan var så jävla go :D
så jag är riktigt nöjd med mina inköp!
Här kmr bilder på tre av dom.











Dessutom så fick jag mina linser idag :D men ingen mobil.. hoppas på att den kmr imorgon!


Hihi :)

Får se om de blir Morella en stund sen och ta några cider/öl så här sista kvällen man kan vara uppe länge.
Hörs.

Kiss & hug's

/ A~

hejsan hoppsan...


....lillebror! höhö
inte orkar blogga idag.
Men går egenom dagen lite kort.
Vaknade vid ett eller nåt. Gjorde mig iordning och lite sånt. Vid klockan fem stod kalas hos kusinen på schemat. Jonathan är nu hela 10 år! Tiden går fort och jag o alla andra blir bara äldre o äldre :|
Men men, efter de kom Lotta. Chillade lite sen drog vi ut på en cykeltur, haha. "CYKLAR MED L8"
Cyklade runt lite och efter ett tag fastnade vi på Morella ett tag där lite folk var. Tog en öl och några cigg sen drog vi hem och kollade på vårat älskade program Paradise Hotel ;D haha jag är nog beroende av de programet.. Nu är paren klara för finalveckan, synd att Susan åkte ut men men. Kan knappt bärga mig tills imorgon och se vad som händer då =)

Nu ska Lotta och jag sova, imorgon väntar en dag på stan ;D hoppas på att man hittar sig lite snygga kläder då eftersom lönen trilla in på kontot idag! Och så hoppas jag på att mobilen och linserna kmr imorgon med!


ÄLSKA Paradise! ;)

Nae, god natt på er (?)
Kiss & hug's
/ A~

Ny mobil!


Förresten, så äntligen så har jag skickat efter en ny mobil som förhoppningsvis kommer imorgon eller på onsdag! :) miihihihi, tkr den är fin. Speciellt eftersom den är rosa ;)



Plus att jag har skickat efter bruna linser som också kmr imorgon eller på onsdag :)


/ A~

måndaaag


Yo bitches!
Idag är de måndag den 24/8 och de innebär att om fem dagar så börjar skolan igen :( tror jag dör, vill inte!
Men får hoppas att de sista året går snabbt och att nästa sommar är snart här!

Idag vaknade jag vid tio och tänkte att jag skulle sova lite till. Nästa gång jag vaknade så var klockan 2 :o fan typ hela dagen hade ju gått då -.-
Lotta kom efter ett tag och när vi var färdiga o hade gjort i ordning oss så drog vi ner på stan för min frisör skulle kolla hur pass slitet mitt hår var och om vi kan färga de brunt. Hon visste inte riktigt än eftersom de är så prepparerat så hon klippte av några toffsar hår som hon skulle färga och se hur de blev ;p
Bubbin var ju med också så efter de satt vi oss vid hamnen och satt o glodde lite.
Nu är Bubbin o jag hemma och väntar på att Johan ska ringa så ska vi åka o grilla nånstans ;D

Förövrigt så tycker jag fortf att den här stan är lika tråkig, de händer ingenting och de finns INGET att göra.
Lika bra att skolan börjar så man har nåt att göra ;s
Imorgon ska Lotta sova hos mig, hoppas vi hittar på nåt roligt då.

Kiss & hug's
/ A~

mitt moto...



tråkigaste söndagen ever


Fy fan vad seg den här söndagen har varit!
Har typ inte gjort någonting förutom nu på kvällen då jag o Josse var nere på stan o satt på donken o glodde.. Finns ju ingenting o göra nu när sommaren börjar ta slut?! Och speciellt inte på söndagar. Jag hatar söndagar, skulle göra vad som helst för att söndagar inte skulle finnas.
Förutom en värdelös söndag så fick jag ryck på allt förut och tjöt som en gris? Livet känns så jävla meninglöst när inget händer och när de känns som att ingen bryr sig.. Skulle vilja flytta här i från. Helst till Gotland. Men antar att man skulle ha lika tråkigt där och tycka att de inte fanns något att göra om man bodde nån annanstans ;s. Men en sak är säker, jag ska inte bo kvar i den här hålan ialf. Nån dag ska vara den dagen jag flyttar här i från. Så de så.

Nåt som jag skulle vilja bli av med är min deppresion, ska den aldrig försvinna? Den där jävla tabletten som doktorn sa "den är inte beroendeframkallande" hatar jag. De är dom visst! Tar jag inte en på EN dag så mår jag piss? Normalt? Nej. Jag är så trött på att jag måste tänka på att ta den varje dag för att slippa må dåligt. De är sjukt egentligen att ett litet vitt piller kan få mig må bättre? Visst är de bra på sätt och vis men de som inte är bra är att jag måste äta den annars mår jag dåligt? Jag vill inte ha de så längre, jag vill va fri :/ Men de går inte bara att sluta, precis som med alla andra beroenden.. Och när mamma ringde till doktorn och sa att jag vill sluta med den så sa dom bara "då kan hon börja trappa ner" Men va fan de går inte göra en sån sak själv?! Jag måste ha någon och prata med de om, eftersom jag mår dåligt när jag inte tar den. Men men finns ju inte mkt hjälp man får av dom där på bup eller doktorerna.. Efter tre ggr i vintras när jag var på botten och hade pratat med dom så sa dom "de finns inget o göra så du får nog börja med antibla bla bla" ja visst vart de bättre o så men nu är jag trött på att jag måste äta en tablett för att få må bra. Och ja jag står för att jag äter den medicinen. Inget man ska skämmas över och man är inte psykopat för de som många tror. Men ska inte prata mer om de nu, önskar bara jag vart fri från dom, med någons hjälp.


'Don't let someone put you in a box.'

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så.
Hade, puss!
/ A~

lack!


åhhhhhhhhhhhhhh lackar sönder på dig.
orkar inte med dig mer snart.

lack som fan!
hej då
/ A~

Fest


Nu drar jag och Lotta på fest :D
hörs! (mp)


Bild från när jag fyllde 18 ;p

/ A~

Glad idag!


Hej där ute! om de nu är någon som läser...
Idag känner jag mig ännu bättre än igår, ett stort + på de! (y)
Har nyss ätit lite barnmat, min mage är inte hungrig för de mesta men ibland blir den de och då räcker de med en burk barnmat sen är jag mätt, haha. Bra diet (a) Nämen de brukar ju bli så efter att man har varit sjuk att man inte har nån matlust typ så ;p

Vet inte vad jag ska skriva om, ska se på The Tyra Banks show och Top model som är efter varandra snart. Sen ska jag vänta på att min kära Lotta kommer till mig :) vi vet fortf inte vad som händer ikväll men hoppas vi hittar på nåt roligt för jag har haft tråkigt hela veckan nu så vill att de händer nåt! ;p

Aja nu börjar de på tv:n. Skriver sen!
piss o pöss
/ A~

bättringsvägen nu ;d


Hello!
Vaknade idag hängig och dan men har ingen feber som tur är! Skönt att slippa den..
Orkade inte blogga igår för då var jag riktigt seg o mörbultad i kroppen ;s
Är fortf förkyld men imorgon ska jag nog orka ta mig ut lite :) Ska va med Lotta senare med så ska vi laga middag och sen blir de förmodligen så att vi drar på nån fest eller nåt ;p (imorgon alltså) vi har ju mammas hus för oss själva med eftersom mamma o dom ska fiska kräftor så får se hur de blir.


Men ska mysa lite med Bubbin nu.

En av dom första bilderna vi tog i början av vårat förhållande :) (Typ 2 år 5 mån sen)

pöss
/ A~

Sjuuuuuk :(


Aloha!
Jahopp nu har man gått och blivit sjuk då :/ feber, hosta osv..
Fy fan vad jag HATAR att ha feber, de gör ju så sjukt ont i hela kroppen och så fryser man sen svettas och så håller de på så -.-
Jag vill inte vara sjuk nu, typ sista veckan på sommarlovet och idag skulle jag ha varit med Lotta men de sket ju sig :(
Har en del symtom för svininfluensan men men vi får väl se om de går över annars har jag väl åkt på de med.?

Aja, orkar inte blogga så mkt idag tror jag inte.. Mår lite bättre för stunden men snart kommer väl vågen igen.

'
Får se om de blir något mer inlägg idag.
Kiss & hug's
/ A~

Juste! tatu..


Haha glömde ju att berätta jag har tatuerat mig med.
De blev fem tassar som klättrar uppåt på vristen :)
Jag blev jätte nöjd! Direkt efter den var färdig så ville jag bara göra fler och fler tatu's ;p
Men de var ju inte skönt precis, fast de gjorde ändå inte så ont som jag hade tänkt mig.. Men en sak är säker, smärtan var de värt och jag gör de lätt igen! Funderar på att göra nån mer när jag har fått min lön :)

Här höll han (Palten som han kallades) på med den.


Så här blev den :) me like!<3


/ A~

Shit...


De var ett tag sen nu som jag bloggade :s
Sry!! Inte för att jag tror att någon bryr sig eller saknar mig men men ;p
Nu ska jag fan ta tag i de en gång för alla och försöka åter igen att blogga lite varje dag!

Drar lite kort om vad som har hänt dom senaste två månaderna.
Jobbade rätt mkt i juli, fyllde 18 29 juli och var super duper glad över en perfekt dag/kväll med fina presenter och fina människor. Så de har bliviten hel del krogen och festande för mig på sista tiden :p
Har även hunnit med Gotland en vecka, 1-8 augusti :) de var jätte kul med fint väder och bra människor!
Efter Gotland har de inte hänt så mkt mer förutom på helgerna då jag har varit på krogen med Soffa o några andra ;P .

Jobbet är väl typ över för i sommar, inga gäster alls kommer och äter längre :/ Men så är de om man har restaurangen på en campingen så klart.. Men även där har de varit kul. Jag trivdes bra i baren så :).

Idag har varit en total bajs dag. Orkar inte prata så mkt om de mer än att du är dum i huvudet när du är så där. Jag tänker inte krypa efter dig när de är du som har varit dum mer nu. Men jag älskar dig ialla fall :(

Nu ska jag ta en varm dusch och sen ska jag krypa ner i sängen och glo på tv hela kvällen med en skål oliver (a).

Här kommer lite bilder från gotland!<3

Johanna, Ullis & jag!


Lotta, Ullis & jag!


Hjärtat<3


Mackan, haha!


Lotta & Bubbin på tofta strand!


Lotta, Johanna & jag! Muppigt.
 
PÖSS!
/ A~

RSS 2.0